Het Genietlidmaatschap

Iedereen kan meedoen in de maatschappij, op zijn of haar eigen niveau. Voor sommige inwoners uit de gemeente Horst aan de Maas is dit echter niet vanzelfsprekend. Het Genietlidmaatschap is bedoeld voor deze inwoners die om welke reden dan ook een afstand tot de gemeenschap ervaren. Dat kan zijn door een (verstandelijke of fysieke) beperking, arbeidsongeschiktheid, etnische achtergrond, financiƫle moeilijkheden of andere oorzaken.

Genietmoment

Het Genietlidmaatschap start met een genietmoment. Een genietmoment wordt eenmalig voor u verzorgd. Denk hierbij aan onderstaande genietmomenten:

  • Een training of wedstrijd van een sportvereniging
    bezoeken
  • Een culturele voorstelling bijwonen
  • Het WK-voetbal of Max Verstappen kijken op een
    openbare locatie
  • Een sport- of cultuur evenement beleven
  • Eigen invulling

Als het genietmoment (eenmalig) bij alle betrokken partijen goed is bevallen, is er uitzicht op een blijvend (geniet)lidmaatschap.

Het project Genietlidmaatschap heeft als doel dat iedereen, met een achterstand tot de gemeenschap, een bijdrage gaat leveren aan- of deel gaat uitmaken van de Horster gemeenschap en haar rijke activiteiten en verenigingsleven.

Wil jij graag een genietmoment ervaren? Of heb je vragen over het genietlidmaatschap? Neem dan contact op met beweegcoach Jorn via jorn@negen.nl