Het team

Maak kennis met het team van Sport aan de Maas

Chantal Baghuis

Sportcoach basisonderwijs | chantal@sportaandemaas.nl | 06-13136606

Ik ben Chantal Baghuis en ben opgegroeid in Grubbenvorst. Ik ben het liefst 24/7 met sport en bewegen bezig. Naast judo, voetbal ik bij Borussia Mönchengladbach. Ik ben een bezig bij en stil zitten kan ik niet. Binnen Sport aan de Maas zorg ik ervoor dat de jongste inwoners voldoende bewegen. En help ik leerkrachten om op zoek te gaan naar verbetering en vernieuwing. Ik hou ervan om anderen te laten sporten of bewegen. Als ik zie dat ze plezier ervaren en vooruitgang boeken, maakt dat me enorm blij.

Ruud Hanssen

Sportcoach basisonderwijs | ruud@sportaandemaas.nl | 06-40831933

Ik ben Ruud Hanssen. Na 2,5 jaar in de randstad te hebben gewerkt als vakdocent in het bewegingsonderwijs ben ik terug in mijn vertrouwde Horst. In de avonden en in de weekenden ben ik veel te vinden bij RKSV Wittenhorst. Naast dat ik zelf graag een balletje trap, coördineer en begeleid ik de jeugdtrainers van de club. Binnen Horst aan de Maas ondersteun ik acht basisscholen om de kwaliteit van het bewegingsonderwijs te verbeteren. Heerlijk om te zien als de kinderen blij zijn dat ze iets nieuws onder de knie hebben.

Manouk Bruijsten

Sportcoach basisonderwijs | manouk@sportaandemaas.nl | 06-12298076

Ik ben Manouk Bruijsten en ik zoek graag de grenzen op. Zoals tijdens mijn parachute opleiding. Het gevoel dat dat geeft, is niet met een pen te beschrijven. Maar ik ben ook gek op kinderen. Daarom breng ik zo veel mogelijk kinderen in beweging. Ik doe er alles aan om kinderen te laten ontdekken dat sporten en bewegen hartstikke leuk is. Een lach op het gezicht van een kind is namelijk goud waard.

Perry Martens

Sportcoach voortgezet onderwijs | perry@sportaandemaas.nl | 06-28338497

Ik ben Perry Martens en zal Rikus vervangen tijdens zijn revalidatie. Voetbal is mijn grote passie al staat dat tegenwoordig op een iets lager pitje. Graag laat ik kinderen ontdekken dat meedoen belangrijker is dan winnen. En meedoen, dat kan iedereen. Op zijn of haar eigen niveau. Ik vind het geweldig om kinderen te helpen als ze iets eng of iets lastig vinden. Wanneer het uiteindelijk lukt, geeft dat een super gevoel. Mooi om te zien hoe trots ze op zichzelf zijn dan.

Rikus Leenders

Sportcoach voortgezet onderwijs | rikus@sportaandemaas.nl | 06-25349092

Ik ben Rikus Leenders en ik kom uit Meijel. Volleybal is mijn grote passie. Ik ben in mijn vrije tijd dan ook veel bij Volleybalvereniging Peelpush te vinden. Ik speel in het eerste team en ik geef drie keer per week training. Sport is niet alleen leuk, maar ook een erg belangrijk onderdeel in mijn dagelijks leven. Als sportcoach op het Dendron College stimuleer ik de jeugd om meer te gaan bewegen. Het leukste aan sport vind ik de energie en het enthousiasme dat loskomt bij de mensen.

Ilvy Sanders

Beweegcoach senioren en kwetsbare inwoners | ilvy@sportaandemaas.nl | 06-28496442

Ik ben Ilvy Sanders en ik kom uit Melderslo. Ik hou enorm van volleyballen en daar ben ik ook best wel wat uurtjes per week aan kwijt. Als beweegcoach bij Sport aan de Maas beweeg ik met de toppers binnen mijn eigen gemeente. Iets wat ik super vind om te doen. Ik stimuleer een gezonde en actieve leefstijl bij de senioren en mensen met een beperking. In het bijzonder bij de sportievelingen van De Zorggroep, Dichterbij en PSW. Daarnaast ga ik als beweegmakelaar met mensen op zoek naar een passende sport of structurele beweegactiviteit. Daar krijg ik enorm veel energie van.

Jan Poels

Verenigingsondersteuner en sportcoach senioren | jan@sportaandemaas.nl | 06 53235604

Ik ben Jan Poels en ik kom uit Venray. Ik heb altijd al van hardlopen gehouden. Die hobby is iets uit de hand gelopen. Ik train verschillende atletiek groepen. Als sportconsulent bij Sport aan de Maas organiseer ik zo veel mogelijk activiteiten om mensen te laten bewegen. Daarnaast help ik verenigingen klaar te stomen voor de toekomst. Ik wil anderen laten voelen wat sporten met je kan doen.

Susan Houwen

Verenigings- en projectondersteuner Expeditie Sevenum| susan@sportaandemaas.nl | 06-22095837

Ik ben Susan Houwen. Ik kom uit Horst, maar woon tegenwoordig in Meijel. Ik hou enorm van sporten. In mijn vrije tijd kun je mij tegenkomen op de tennisbaan of bij mijn nieuwe hobby: crossfit. Elke dag zorg ik ervoor dat ook anderen meer in beweging komen. Op welke manier dan ook. Ik organiseer toffe Ben Bizzie activiteiten en sportkennismakingslessen. Verder ben ik altijd op zoek naar nieuwe initiatieven en verbindingen en ideeën. Samen met verenigingen maken we van mooie ideeën werkelijkheid. Dat zorgt voor een enorm veel energie.

Manon van Veghel

Verenigings- en projectondersteuner Afslag 10 | manon@sportaandemaas.nl | 06-28391997

Ik ben Manon van Veghel en ik kom uit Helmond. Ik ben echt dol op sport. Veel uren besteed ik dan ook bij Rood-Wit ’62. Niet alleen op het veld, maar ook als lid van de activiteiten- en toernooiencommissie. Bij Sport aan de Maas ben ik actief als sportconsulente en ben ik vooral bezig met Afslag10. Daarnaast help ik verenigingen vitaal te worden en te blijven. Ik ondersteun bij diverse andere projecten binnen Horst aan de Maas. Ik kan echt genieten van het geluk dat mensen ervaren wanneer zij aan het sporten zijn.

Ron Klemann

Verenigingsondersteuner en JOGG regisseur | ron@sportaandemaas.nl | 06-26722826

Ik ben Ron Klemann en ik woon met mijn vrouw in Egchel. Mijn grote passie is en blijft handbal. Met mijn ervaring als oud topsporter hoop ik de inwoners van Horst aan de Maas letterlijk en figuurlijk nog meer in beweging te krijgen. Dat is waar ik me dagelijks mee bezig hou als JOGG regisseur en verenigingsondersteuner van Sport aan de Maas. Ik geloof in de kracht van sport. Het verbinden, het inspireren en het motiveren van mensen. Ik krijg er energie van wanneer partijen goed samen werken. Want samen bereik je een hoger doel.

Ellen Thijssen

Projectleider Sportimpuls Afslag 10, verenigingsondersteuner en projectleider | ellen@sportaandemaas.nl | 06-55802277

Mijn naam is Ellen Thijssen en ik woon samen met mijn vriend in Maasbree. Naast een actief verenigingsleven, ben ik druk bezig met het verbouwen van ons huis. Binnen Sport aan de Maas help ik om verenigingen vitaal te krijgen en te houden. Dit doe ik onder andere bij Afslag 10. Ook werk ik als projectleider bij Sportimpuls. Met een enthousiast team zorgen we ervoor dat volwassenen nog meer in beweging komen. Als projectleider van Sport aan de Maas krijg ik er energie van om samen het verschil te maken. En iedereen in zijn kracht te laten meedoen. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.