Ik Ben Bizzie

Hoi! Ik Ben Bizzie. Net als iedereen in Nederland heb ook ik te maken met het coronavirus. Ik kan daardoor niet meer naar school of met mijn vriendjes buiten spelen. We moeten allemaal thuis blijven. Dat vind ik niet leuk, maar onze gezondheid gaat natuurlijk boven alles! Thuis zitten, betekent natuurlijk niet dat we de hele dag stil moeten zitten. Juist niet! Door te bewegen en spelen blijven we fit én zorgen we voor een goede weerstand. Daarom ga ik, samen met de beweegcoaches de komende weken elke dag jullie helpen om thuis lekker te bewegen. We delen elke dag beweegtips, leuke spellen en gezonde recepten.

Doe jij met jouw gezin met me mee?

We delen alles via Facebook. De beweegvideo’s zijn ook te vinden op mijn YouTube kanaal. Heb je een dagje gemist? Dan is alles ook te vinden op www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie.

Laat me vooral weten welke spellen en oefeningen jij het leukste vindt!
Dat kan door op Facebook een bericht achter te laten of mij een leuke foto of video toe te sturen via Facebook.