Funkey hockey & basisschool hockeytoernooi

Wil jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes een te gekke, sportieve middag beleven? Maak op woensdag 17 april samen met andere kinderen op een speelse en veilige manier kennis met hockey.

Funkey hockey

Zit jij in groep 1 of 2? Wil jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes een te gekke, sportieve middag beleven? Maak op woensdag 17 april samen met andere kinderen op een speelse en veilige manier kennis met hockey. Tussen het spellen door krijg je ook iets lekkers en wat te drinken. Natuurlijk mag je ook een vriendje of vriendinnetje meenemen! Funkey hockey duurt van 14.00 tot 16.30 uur.

Basisschool hockeytoernooi

Zit jij in groep 3, 4, of 5? Wil jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes een te gekke, sportieve middag beleven? Doe dan op woensdag 17 april mee met het Basisscholen Hockeytoernooi van Horst a/d Maas en strijd met jouw school om de beker! Heb je nog nooit gehockeyd? Dat maakt niet uit! We hebben namelijk genoeg hockeysticks, drinken en lekkers voor iedereen. Het Basisschool hockeytoernooi duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Doe met ons mee!

Funkey hockey: Stuur een mailtje met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer en de naam van je school naar funkey@hchorst.nl. Na de aanmelding volgt alle informatie die je nodig hebt per e-mail.
Basisschool hockeytoernooi: Geef je met een schoolteam van ten minste 6 kinderen en 1 ouder gratis op via funkey@hchorst.nl. Je kunt je team aanmelden tot en met 5 april. Na de aanmelding volgt alle informatie die je nodig hebt per e-mail.

Meer weten over Funkey hockey of over het basisschool hockeytoernooi? Stuur je vragen dan naar funkey@hchorst.nl.

Funkey hockey | woensdag 17 april | Hockey Club Horst | Gebroeders van Doornelaan 126 in Horst

Basisschool Hockeytoernooi | woensdag 17 april | Hockey Club Horst | Gebroeders van Doornelaan 126 in Horst