Stap & Trap vierdaagse

Doe mee met de Stap & Trap vierdaagse! Van 11 t/m 18 oktober kun je deelnemen aan deze virtuele vierdaagse waarbij je met deelname de lokale vierdaagse organisaties een extra stimulans geeft voor volgend jaar. Kom jij met ons in beweging?

Voor de lokale vierdaagse organisaties!

Samen lopen, hardlopen, skaten en fietsen we vier dagen voor onze lokale organisaties! Je komt niet alleen lekker in beweging, kunt van de omgeving genieten maar je geeft ook iets terug aan de lokale organisaties. Omdat zij het dit jaar helaas niet kunnen organiseren willen ze er volgend jaar een extra groot feest van maken. En daar kan jij ze bij helpen! Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het 5 euro inschrijfgeld en draag je bij aan de organisatie voor volgend jaar.

Iedereen kan met ons meedoen! Onze deelnemers kunnen kiezen uit:

  • 2 kilometer
  • 5 kilometer
  • 10 kilometer
  • 25 kilometer

Wij doen het anders

Dit jaar loop je door middel van een app een zelfgekozen afstand. In de week van 11 t/m 18 oktober daag jij jezelf uit om de afstand vier dagen te volbrengen. Zo kunnen we toch op gepaste afstand van de omgeving genieten. Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien wandelen. Hoe leuk is dat! Jouw inzet voor de lokale helden wordt uiteraard beloond met een medaille. Dus kom in beweging en zorg voor dat extra groot feest in 2021! Wij doen mee! Jij ook?

Op zoek naar inspiratie voor wandel en/of fiets routes? Neem hier een kijkje voor allerlei routes door heel Noord-Limburg. Op zoek naar hulp bij het installeren van de app of heb je vragen? Neem contact op met Joey Rutten via 06-47949518 of Susan Houwen via 06-22095837.

Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het 5 euro inschrijfgeld aan de volgende organisaties:

Terug naar de kalender