Live uitzending Sportwaarderingsprijs

Helaas hebben de coronamaatregelen het onmogelijk gemaakt om Horst Draait Door live plaats te laten vinden op donderdag 2 december bij Equestrian Centre de Peelbergen. De geplande tafelgesprekken, onder leiding van Sander Kleikers zullen verplaats worden naar een later moment, naar verwachting in maart 2022.

Livestream Sportwaarderingsprijs

De sportwaarderingsprijs daarentegen willen we wel uitreiken op donderdag 2 december. In samenwerking met Cult Content Creators zullen we de prijsuitreiking van de sportwaarderingsprijs live streamen. De stream is donderdag 2 december om 20:00 hier live te volgen van 20:00 tot 21:00.
Hou deze datum en dit tijdstip dus vrij in je agenda en kijk lekker vanuit de bank in je woonkamer, onder het genot van een hapje en een drankje, mee naar deze live uitreiking van de sportwaarderingsprijs.

Programma

Wethouder Geurts zal de uitzending openen, waarna hij het stokje overgeeft aan Joey Rutten (Sport aan de Maas) die de uitzending zal hosten. Joey zal starten met korte introductie van het proces om te komen tot het bepalen van een top 3 en de uiteindelijke winnaar van de sportwaarderingsprijs. Hierna zal Helmie van de Riet de kunstwerken, die ze voor de genomineerden heeft gemaakt, toelichten. Hierna zullen op willekeurige volgorde de genomineerde initiatieven gepresenteerd worden en zal het betreffende jurylid de keuze voor dit initiatief toelichten en de prijs (kunstwerken) overhandigen. De uitzending wordt afgesloten met de uitreiking van de sportwaarderingsprijs: Een cheque ter waarde van € 500,00, uitgereikt en gesponsord door Ralph Hermanns, eigenaar van Podotherapie Hermanns.

Ben jij er ook bij?!

Het zou leuk zijn als jij er ook bij bent. Op deze manier deze manier kunnen we de genomineerde initiatieven en uiteindelijk de winnaar van de sportwaarderingsprijs Horst aan de Maas een waardig podium bieden. Tot donderdag 2 december om 20:00, live vanuit Muziekcafé Anja van de Smid.