B-flexmarkt 2020

Heb je extra handjes nodig bij jouw vereniging of stichting? Grijp dan je kans en presenteer jouw aanbod op de B-flexmarkt en laat leerlingen van het Dendron College kennis maken met jouw vereniging of stichting. Kom en doe mee op maandag 2 maart.

Sinds enkele jaren vullen leerlingen van het Dendron College elk jaar 50 flexibele uren in. Waar en waarvoor ze die uren invullen, bepalen ze zelf. Dat kan bij jouw vereniging of stichting. Tijdens de B-flexmarkt kun je jouw vereniging of stichting presenteren aan de leerlingen, zodat ze hun uren voor jouw club gaan inzetten. De uren worden opgenomen in het Plusdocument, dat aanvullend bij het diploma wordt uitgereikt.

Organisaties en leerlingen vinden elkaar

De eerste editie van de B-flexmarkt was een groot succes. Verenigingen, stichtingen en leerlingen zijn dichter bij elkaar gekomen. Meer dan 70 leerlingen toonden hun interesse om flexibele uren in te vullen bij de aanwezige partijen. Zo hielpen sommige leerlingen bij de opbouw van de ijsbaan in Horst. Anderen hielpen bij de schaatsverhuur en de escaperoom bij Kasteel Huys ter Horst. En RKsv Wittenhorst kreeg dit seizoen extra kantinehulp en hulptrainers.

Doe mee aan de B-flexmarkt

Verenigingen en stichtingen kunnen op 2 maart van 14.00 tot 16.00 uur op het Dendron College hun aanbod presenteren. Het is dé plek om kennis te maken met de leerlingen en de verbinding te leggen. Meld je aan vóór vrijdag 27 februari. Kun je niet aanwezig zijn tijdens de B-flexmarkt, maar wil je wel je aanbod of activiteit(en) delen? Dat kan!

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden voor de B-flexmarkt.