Horst aan de Maas in beweging

In verband met corona kan dit jaar Beleef de dag niet doorgaan. Maar niks doen, dat was voor beweegcoaches Ilvy en Susan geen optie! Daarom komen zij dit jaar, in samenwerking met werkgroep Beleef de dag en Omroep Horst aan de Maas, met een speciale editie van Beleef de Dag: Horst aan de Maas in beweging.

Speciale editie van Beleef de dag 2020

De coronacrisis treft ons allemaal. Ook de jaarlijkse fietstocht van Beleef de Dag. Ilvy: “In de huidige situatie is het niet verantwoord om de fietstocht, die in het teken staat van een dag gezellig bewegen en ontmoeten, door te laten gaan.” Susan vult haar aan: “Maar niks doen, dat was voor ons geen optie! Daarom hebben we in samenwerking met werkgroep Beleef de dag en Omroep Horst aan de Maas dit jaar een speciale editie van Beleef de dag opgetuigd: Horst aan de Maas in beweging.

Beweeg je ook mee?

Vanuit thuis kan iedereen uit de gemeente Horst aan de Maas in de maand juli samen met Susan en Ilvy bewegen via omroep Horst aan de Maas TV. Elke woensdagochtend vanaf 8.30 uur zorgen ze voor een sportief beweegmoment. De uitzending wordt herhaald tot 11.00 uur. Susan: “Het enige dat je nodig hebt om mee te doen, zijn twee flesjes water, voldoende bewegingsvrijheid voor en rondom de televisie en een stoel.” “We zien je graag weer fit en gezond aan de start van Beleef de dag 2021. Maar voor nu kijken we enorm uit naar deze afleveringen. Beweeg je ook mee?!”, aldus Ilvy.