Horster Sportmaand

In april vindt de Horster Sportmaand plaats: een maand vol beweging, gezondheid en verbinding. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we actief en gezond bezig zijn én blijven. Sport aan de Maas organiseert met lokale partners verschillende activiteiten in de Horster Sportmaand. Beweeg jij met ons mee?

Activiteiten voor jong én oud

De Horster Sportmaand is dé maand om samen voor actief en gezond te gaan. “We organiseren samen met lokale partners een maand lang uiteenlopende activiteiten. Van jong tot oud, met of zonder beperking, iedereen kan en mag met ons meedoen. Zo organiseren we o.a. leuke challenges en bingo’s voor jong en oud, komen de senioren in beweging met de Sport aan de Maas beweegwoordzoeker en kunnen verenigingen deelnemen aan een supportersavond. Uiteraard allemaal volgens de corona-richtlijnen”, aldus beweegcoach Ilvy.

Samen gaan we voor gezond en actief!

In gemeente Horst aan de Maas gebeurt al veel op het gebied van beweging en gezondheid. We zijn niet voor niets Limburgs kampioen in het aantal leden bij onze verenigingen. Tijdens de Horster Sportmaand verdiend dit extra aandacht vertelt verenigingsondersteuner Manon. “De Horster Sportmaand is van en voor iedereen. Dus kom ook namens jouw organisatie of vereniging samen met ons in beweging en organiseer een leuke activiteit om de inwoners van Horst aan de Maas te activeren. Heb je in de maand april al een activiteit op het programma staan? Laat het ons weten! Sport aan de Maas helpt je in de Horster Sportmaand jouw activiteit te promoten.”

“Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je activiteit door te geven via het aanmeldformulier op onze website. Je ontvangt van ons na aanmelding de handige Horster Sportmaand toolkit. Met deze toolkit laat je zien dat je onderdeel bent van de Horster Sportmaand. Samen laten we heel Horst aan de Maas zien hoe leuk bewegen en een gezonde levensstijl kan zijn!”, vult verenigingsondersteuner Joey aan.

Beweeg en organiseer jij met ons mee?