Samen gaan we voor gezond en actief!

In gemeente Horst aan de Maas gebeurt al veel op het gebied van beweging en gezondheid. We zijn niet voor niets Limburgs kampioen in het aantal leden bij onze verenigingen. Tijdens de Horster Sportmaand verdient dit en alle andere beweeg- en gezondheidsinitiatieven extra aandacht.

De Horster Sportmaand is van en voor iedereen! We laten graag zien wat er allemaal op het gebied van bewegen en een gezonde leefstijl gebeurt in de gemeente. Dus kom ook namens jouw organisatie of vereniging samen met ons in beweging en organiseer een leuke activiteit om de inwoners van Horst aan de Maas te activeren. Heb je in de maand april al een activiteit op het programma staan? Laat in beide gevallen aan ons weten hoe jouw idee of activiteit eruit ziet via onderstaand invulformulier en stuur het op naar info@sportaandemaas.nl.

Sport aan de Maas zorgt er in de Horster Sportmaand voor dat jouw activiteit de aandacht krijgt die het verdiend. Wij zetten onze online middelen in en jij ontvangt van ons na aanmelding van jouw activiteit de handige Horster Sportmaand toolkit. Met deze toolkit laat jij zien onderdeel te zijn van de Horster Sportmaand. In deze toolkit vindt je een bewerkbare flyer, de Horster Sportmaand logo’s, handige communicatie tips en een uitgewerkt social media bericht om via jouw kanalen te delen.

Oh ja! En vergeet de #HorsterSportmaand niet te gebruiken!

Beweeg en organiseer jij met ons mee?

Samen laten we heel Horst aan de Maas zien hoe leuk bewegen en een gezonde leefstijl kan zijn!

Vragen of hulp nodig bij de toolkit?
Neem dan contact op met verenigingsondersteuner Joey via joey@negen.nl