Sport aan de Maas organiseerde een geslaagde wandelcompetitie

Sport aan de Maas organiseerde tijdens de sportmaand een coronaproof wandelcompetitie waar iedereen uit de gemeente Horst aan de Maas aan deel kon nemen. In totaal hebben 74 inwoners deelgenomen en heel wat ommetjes van minimaal 20 minuten gemaakt.

Geslaagde wandelcompetitie

Juist in deze tijd is het belangrijk dat mensen in beweging worden gebracht. Met de Ommetje-app is Sport aan de Maas een eigen wandelcompetitie gestart. Mensen werden dagelijks gestimuleerd om een ommetje van minimaal 20 minuten te maken. Hoe meer ommetjes je maakt, hoe meer punten er verdiend konden worden. Mooi om te zien hoeveel inwoners razendsnel op 1 april van start zijn gegaan en uiteindelijk een hoop punten hebben weten te verdienen.

Er konden er natuurlijk maar drie de beste zijn (1. Hoviniro; 2. Tommie71; 3. Nayomi V)*. Deze drie toppers ontvangen een mooie prijs gesponsord door Loopcentrum Horst, Jan Linders Horst en ijssalon Clevers.

Strijd onder de wethouders

Ook wethouders Roy Bouten en Han Geurts deden mee met de Ommetje Wandelcompetitie van Sport aan de Maas. Beiden wisten er lang een spannende strijd van te maken. Wethouder Roy Bouten heeft uiteindelijk net de onderlinge strijd weten te winnen!

De wandelcompetitie gaat door

De wandelcompetitie is in het kader van de Horster Sportmaand georganiseerd en daarom is er een eindstand bepaald op 30 april. Dat de prijzen vergeven zijn betekent natuurlijk niet dat de competitie wordt stopgezet. Iedereen kan nog steeds de strijd aangaan in de competitie. Wil jij nog meedoen? Klik op de onderstaande button.

*Wij zijn nog opzoek naar degene die op de eerste plaats is geëindigd. Wil de persoon met gebruikersnaam ‘Hoviniro’ zichzelf melden door een mail te sturen naar joey@sportaanademaas.nl. Wij zorgen dan dat de hoofdprijs bij jou terecht komt!