Vier gemeentes houden ballen hoog

Wat is de overeenkomst tussen werken bij de gemeente en volleyballen? Juist, ballen hooghouden. Daarom hebben we acht teams van vier verschillende gemeenten uitgedaagd tijdens het eerste regionale volleybaltoernooi.

Gemeente Gennep, Beesel, Venlo en Horst aan de Maas gingen met elkaar de strijd aan op de beachvolleybalvelden bij het Dendron College in Horst. Beweegcoaches Ilvy en Rikus en topvolleyballer Nico Freriks stoomden de deelnemers klaar met een volleybalclinic. Skills werden goed geoefend en die zag je tijdens het toernooi goed terug. “Wij willen zo veel mogelijk mensen in beweging brengen. Dus ook ambtenaren! Heel leuk om ze zo fanatiek bezig te zien”, aldus Rikus.

Ein Draek van ‘n Team

De teams werden verdeeld in twee poules. De teams speelden drie wedstrijden. De winnaars van de poules: Ein Draek van ’n Team uit Beesel en Tammenaggentoe uit Horst aan de Maas namen het op tijdens een spannende finalewedstrijd. “Er werd hard gewerkt, toch wist het team van Beesel er met de winst van door te gaan”, zo vertelt Ilvy. Het was een erg geslaagde avond en de lat werd hoog gelegd. Hopelijk zien we deze en nóg meer teams volgend jaar weer terug.

Deelnemende teams:

Horst aan de Maas: Tammenaggentoe, De Schatgravers & De Zandhappers & Sport aan de Maas
Beesel: Ein Draek van 'n Team
Venlo: Net wael, net neet & Doeslief
Gennep: De OoieNiers