Foto's: Winnaars Vitaal Verenigen Sportquiz

Een tijdje geleden deden tal van mensen mee met de Vitaal Verenigen Sportquiz. Vandaag ging onze verenigingsondersteuner Joey op pad om de prijswinnaars te verrassen met hun prijzen.

De VAR had nog heel wat rode kaarten uitgedeeld, maar uiteindelijk kwamen de volgende winnaars naar voren. De hoofdprijs – een workshop door een bekende (top)sporter voor alle leden van de vereniging én een boodschappen pakket van Jan Linders Horst – ging naar Raymond Frissen. Hij speelde mee voor HZPC. Gemeente Horst aan de Maas stelde de workshop beschikbaar en daar weet Rianne (voorzitter HZPC) wel raad mee: “We hebben al een aantal leuke namen in gedachten. Samen met Raymond gaan we er iets moois van maken!”

De reis vervolgde naar de tweede prijswinnaar. Ilse Peeters speelde mee voor Hovoc en kreeg een, voor de gehele vereniging, verzorgde activiteit door De Gezondste Regio 2025 én vijf zwembadkaartjes voor Zwembad de Berkel. Daarna verraste Joey de derde winnaar, Tim van Rijswick, met een gesigneerd shirt én bal van VVV Venlo. Samen met enkele medebestuurder speelde hij voor Sporting S.T. En alsof dat nog niet genoeg was, mag iemand van Dreamteam 10dere een maand gratis sporten bij Just Be Fit. Als laatste vervolgde Joey zijn tocht naar Jelle Buijssen. Hij won een strippenkaart bij Energetic Training.

“Het was een geweldige dag. Heerlijk om zo veel mensen blij te maken. Bij dezen nogmaals dank aan alle sponsoren én deelnemers. Hopelijk tot volgend jaar!”, sluit Joey af.