B-flexmarkt

Leerlingen van het Dendon College krijgen de mogelijkheid om hun flexibele uren in te vullen bij een vereniging of stichting uit Horst aan de Maas. Zo ontstond het idee van een B-flexmarkt waarbij leerlingen kennis maken met verschillende verenigingen en stichtingen uit de omgeving. Op de B-flexmarkt krijgen verenigingen en stichtingen de mogelijkheid om zichzelf te presenteren aan de leerlingen. En laten ze zien hoe leerlingen hun flexuren bij de vereniging of stichting kunnen invullen.

Win-win voor beiden

Extra handjes bij verenigingen en stichtingen zijn altijd welkom. Daarnaast geven verenigingen en stichtingen jongeren graag de kans om ze wat bij te leren. Een win-win voor beide partijen dus. "Mooi om te zien dat leerlingen zo enthousiast op zoek zijn naar mogelijkheden om hun uren in te vullen. Zelfs tijdens de B-flexmarkt leerden ze al wat bij", aldus verenigingsondersteuner Ellen. Zoals een leerling bij Dichterbij: "Goh, ik wist niet dat mensen met een beperking bewegen zó leuk vinden. Wat tof om dat zo te ontdekken.”

Het doel om verenigingen, stichtingen en leerlingen dichter bij elkaar te brengen is met B-flex gelukt!

Aanbod aanmelden

Download hieronder het excelbestand. In het bestand vul je je aanbod in. Heb je meerdere activiteiten? Gebruik dan voor elke activiteit een eigen regel. Klaar? Meld je dan aan via de button hieronder en upload je aanbod. Je kunt daarbij aangeven of je wilt dat je aanbod op de website van het Dendron College komt te staan.