Over ons

Iedereen heeft recht op beweging. Toch zijn er veel mensen, die niet de kans krijgen om mee te doen. Dat pakken wij aan. Onze energieke spelbepalers maken het verschil in het leven van mensen, door sport en bewegen. We bieden beweegprogramma’s om kinderen, ouderen en kwetsbaren meer en beter te laten bewegen. Dat doen we samen met lokale partners. Daarbij gaan we elke dag voor een Negen!

Actief aan de Maas

Kinderen en jongeren maken kennis met een gezonde leefstijl. Van jongs af aan raakt de jeugd vertrouwd met sport, bewegen en gezondheid. Zo kunnen ze zich sportief en gezond ontwikkelen. We laten ze zien dat sport en bewegen niet alleen gezond, maar ook erg leuk is. Dat doen we samen school, ouders, ondernemers, zorgaanbieders, sportverenigingen en natuurlijk Ben Bizzie.

Meedoen aan de Maas

In Horst aan de Maas kan iedereen meedoen. Niemand staat aan de kant. We stimuleren sport en bewegen bij de kwetsbare doelgroep, zoals senioren en mensen met een beperking. Door te blijven bewegen, zijn zij onafhankelijker. Sporten en bewegen houdt de mensen fit en vitaal. Maar even belangrijk is het samenzijn en de gezelligheid.

Verenigen aan de Maas

Wij geloven in de kracht van onze verenigingen. Zij verbinden mensen uit alle lagen en leeftijden met elkaar. Ze dragen bij aan een sterke en sociale samenleving. Maar verenigingen staan voor grote uitdagingen. Samen pakken we deze aan. We maken van onze verenigingen echte spelbepalers.