Horster Sportakkoord

Sport en bewegen draagt in Horst aan de Maas bij aan het goede leven. Veel mensen sporten en bewegen wekelijks bij onze sportverenigingen. Ze vervullen een belangrijke rol binnen onze gemeente. Maar door diverse ontwikkelingen krijgen ook wij te maken met verschillende uitdagingen, zoals op het gebied van sportdeelname voor iedereen, gezonde leefstijl en vitale verenigingen.

Daarom gaan we in Horst aan de Maas aan de slag om te komen tot een Horster Sportakkoord. Wij, Sport aan de Maas, denken hierbij mee. Maar om te komen tot onze dromen en ambities hebben we ook onze verenigingen, organisaties en inwoners nodig. Iedereen mag meedenken. Onze dromen en ambities worden vertaald in een concreet sportakkoord. Hiermee zetten wij sport en bewegen nog beter op de kaart in Horst aan de Maas.

woensdag 25 september van 19.30-21.30u

Namens wethouder sport, Han Geurts, nodigen we jou uit voor een bijeenkomst op woensdag 25 september om 19.30 uur. Je wordt bijgepraat over de bedoeling van een lokaal sportakkoord. En over relevante ontwikkelingen van sport en bewegen. Daarna gaan we samen aan de slag met de invulling van het Horster Sportakkoord. Ben jij erbij?

Terug naar Verenigen aan de Maas