Horster Sportakkoord

Op woensdag 25 september hebben we samen met 60 enthousiaste verenigingen, lokale organisaties en inwoners nagedacht over de toekomst van Sport en bewegen in Horst aan de Maas.

Tijdens deze avond hebben we lokale ambities geformuleerd. Deze hebben we vervolgens vertaald naar concrete acties. Om uiteindelijk te komen tot een Lokaal Sportakkoord. In dit sportakkoord staan dromen, ambities en concrete projecten geformuleerd die ervoor moeten zorgen dat alle inwoners van Horst aan de Maas kunnen sporten en bewegen. Iedereen mee kan doen en dat vitale verenigingen een belangrijke bijdrage leveren.

Met de opgehaalde input zijn we aan de slag gegaan om te komen tot een concept Lokaal Sportakkoord. Die kun je hieronder bekijken.

Heb je nog op- en/of aanmerkingen op dit concept? Geef direct ook aan of jij of jouw organisatie of vereniging erbij bent tijdens de ondertekening van het Horster Sportakkoord. Dat kan tot uiterlijk 15 november.

De officiële ondertekening vindt plaats op donderdag 28 november van 19.30 tot 21.30 uur bij Citaverde College Horst (Spoorweg 8, 5963NJ in Hegelsom). Wij zijn er bij! Jij ook? Meld je aan voor 15 november. Hopelijk tot ziens op 28 november!

Terug naar Verenigen aan de Maas