Hosema Beweeg Helden

Heeft je kind (groep 5 t/m 8) al een aantal sportverenigingen geprobeerd, maar nog nergens zijn of haar draai gevonden? Of is er een drempel om naar een reguliere sportvereniging te stappen? Dan is de nieuwe beweeggroep Beweeg Helden iets voor hem of haar.

Inhoud van de lessen

De nieuwe groep is een samenwerking tussen Sport aan de Maas en Hosema. Beweeg Helden gaat over plezierig en gevarieerd bewegen. Op een speelse manier en onder vakkundige begeleiding meedoen in een groep gelijkgestemde leeftijdsgenootjes. Door te klimmen en te klauteren, samen evenwicht- en coördinatiespelletjes te doen, kracht en conditie-oefeningen en vang- en gooiactiviteiten. Alles is er op gericht om spelenderwijs, ontwikkelingsgericht en langzaamaan je zoon of dochter meer en meer een held te laten voelen. Uiteindelijk zullen wij samen op zoek gaan bij welk structureel sportaanbod je kind zich op zijn gemak voelt.

Wanneer

De lessen gaan van start per 2 maart. Een traject duurt circa een half jaar. Iedere maandag van 15.30 uur tot 16.30 uur worden de lessen aangeboden in locatie de Berkel in Horst (achterste zaal). Gelieve sportkleding en gymschoenen (zonder zwarte zolen) te dragen tijdens de trainingen.

Contributie

Verzocht wordt vooraf contact te zoeken met de ledenadministratie om de mogelijkheid te krijgen 2 proeflessen gratis mee te doen. Mocht de les aan de behoefte voldoen, is er een mogelijkheid tot aanmelding waarbij de contributie €63,80 per half jaar bedraagt. Als deze kosten niet passen binnen jouw financiële mogelijkheden, kunnen wij je in contact brengen met Stichting Leergeld. Stichting Leergeld is een organisatie die als missie heeft elk kind te kunnen laten sporten.

Contactgegevens

Ruud Hanssen is een gekwalificeerde sportcoach basisonderwijs en komt samen met de Beweeg Helden in beweging!

Mocht u vragen hebben of wilt u proberen of deze beweeggroep aansluit bij uw kind? Neem gerust contact op met ledenadministratie@hosema.nl

Terug naar Actief aan de Maas