Gratis open golfles

Heb je nog geen golfervaring, maar wil je kennismaken met Golf? Golfvereniging De Peelse Golf organiseert onder andere tijdens de Horster Sportmaand op twee verschillende dagen een gratis open golfles.

Maak in groepsverband kennis met golf en met de golfclub. Tijdens de golfclinic mag je alle golfslagen uitproberen; van putten tot afslaan en van chippen tot de bunkerslag. Golfen is geschikt van jong tot oud. Je vrienden en familie zijn uiteraard ook welkom, dus meld ze ook meteen aan!

De golfbaan vind je aan de Maasduinenweg 1 in Evertsoord en de open les is inclusief golfballen tijdens de les en een golfleenset. Belangrijk is dat je (sport)kleding aan doet waar je goed in kunt bewegen, maar ook schoenen met platte zolen zijn niet onbelangrijk.

De lessen vinden plaats op zaterdag 9 en 16 april van 15.00 uur tot 17.00 uur. Wil jij je aanmelden voor de golfles? Klik dan hier.

Golfstart

Enthousiast? Op 23 april is het ook mogelijk om te starten met de beginnerscursus. Deze bestaat uit 6 golflessen waarbij alle technieken aan bod komen:

  1. Introductie in golf, putten en chippen
  2. Chippen en swingen
  3. Swingen en pitchen
  4. Putten, chippen en Par-4
  5. Swingen en bunker
  6. Baanles

De kosten voor deze beginnerscursus bedragen € 99,- per persoon. Dat is inclusief NGF baanpermissie, gebruik van de Par-3 baan, gebruik van de oefenfaciliteiten, 1e greenfee om op de grote baan te spelen en de overige zaken die ook inclusief zijn bij de gratis open golfles. Aanmelden voor de beginnerscursus kan door hier te klikken.

Let op: De 1e lesdatum staat vast, de overige datums worden tijdens de eerste les vastgelegd.