Ongekend Talentendag

Op 26 september vindt de Ongekend Talentendag plaats op ’t Gasthoesplein in Horst! Het betreft een inspirerende dag voor mensen met een beperking om kennis te maken met, en informatie op te doen over, het beweeg- en vrijetijdsaanbod in Horst a/d Maas!

Het wordt een leuke morgen en middag waarbij demonstraties worden gegeven van diversen g-sporten en mindervalidesporten in Horst aan de Maas en waar eventuele wensen voor nieuw aanbod opgehaald kunnen worden. Daarnaast kunnen bezoekers met al hun vragen terecht bij de professionals die aanwezig zijn. Denk hierbij aan sporthulpmiddelen, het gebruik van bijvoorbeeld een duo-fiets of vragen omtrent vervoer.

We hopen op een inspirerende dag voor iedereen. Dus kom vooral een kijkje nemen, en neem gerust familie en vrienden mee! Voor begeleiding van de groepswoningen: kom gezellig met alle bewoners naar deze dag!

  • Datum: Zondag 26 september
  • Locatie: 'T Gasthoês Plein
  • Tijd: 11:00 - 16:00

Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom op onze gezellige info markt met diverse stands en demonstraties in samenwerking met verenigingen!