Rookvrije omgeving voor kinderen

Wij geloven in een gezonde leefstijl voor jong en oud. In een gezonde leefomgeving, waarin mensen gezonde keuzes maken. We vinden het vanzelfsprekend dat kinderen rookvrij kunnen leren en spelen in zo’n gezonde omgeving. Om dat kracht bij te zetten, hebben we de afgelopen weken 15 van onze scholen bezocht in onze ‘Rookvrij-tour’. Op al deze scholen kan iedereen nu zien dat deze plekken rookvrij zijn.

Rookvrije speelterreinen

En nu zijn de speelterreinen aan de beurt. Wethouder Roy Bouten vertelt enthousiast “Het liefst organiseer ik een feestelijke en inspirerende tour, met op elk speelterrein zoveel mogelijk kinderen, ouders en andere enthousiaste mensen. Helaas gaat dat nu niet. Daarom hebben we iets anders bedacht: een rookvrije-kleurplatenactie".

"Kleur samen met je vriendjes/vriendinnetjes op school deze leuke kleurplaat in en laat ons weten welk speelterrein zo snel mogelijk rookvrij moet worden! “Dan zorg ik dat het binnenkort geregeld wordt. En dat laten we niet stilletjes voorbij gaan, dat beloof ik!”, aldus Roy Bouten.

Doen jullie mee?

Klik op onderstaande button om de kleurplaat te downloaden. Maak een foto van jouw mooie kleurplaat en stuur deze voor 30 april naar ilvy@negen.nl.
En wie weet zie jij jouw kleurplaat dan over een tijdje wel terug in je favoriete speeltuin!

Samen zetten we een belangrijke stap naar een gezonde leefstijl en naar een rookvrije generatie!

Ilvy Sanders | ilvy@negen.nl | 06-28496442