We trekken onze nieuwe jas aan

In Horst aan de Maas kan iedereen sporten, bewegen en meedoen. Daar zorgen wij met een enthousiast team voor. “Ook wij blijven in beweging. Daarom trokken wij vandaag samen met wethouder Han Geurts een nieuwe jas aan en zetten wij onszelf nog beter op de kaart”, vertelt Ron Klemann (projectleider).

Sport en bewegen op de kaart

“Wij helpen inwoners om fit en vitaal te worden én te blijven. Maar ook wij blijven in beweging”, vertelt Ron. “Om Sport aan de Maas nog beter op de kaart te zetten, hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld die uitstraalt wat we zijn: samen in beweging. Maar dat is niet alles. We gaan ook de mooie verhalen uit Horst aan de Maas vertellen.” Die krijgen een plekje op de nieuwe website. “We zetten de inwoners in hun kracht. En we laten zien dat sporten en bewegen niet alleen goed voor je is, maar ook hartstikke leuk.”

Beweeg met ons mee!

Onze beweegcoaches zorgen voor een leven vol beweging. Van jongs af aan raken kinderen vertrouwd met sport, bewegen en gezondheid. Maar ook senioren en mensen met een beperking doen met ons mee. We stomen verenigingen klaar voor de toekomst en zorgen voor een mooi aanbod voor alle inwoners. Bij ons beweegt iedereen mee.