Stimuleringsbudget voor sportclubs

Ook dit jaar is er weer een mogelijkheid om een stimuleringsbudget aan te vragen van €850 voor jouw team of groep aangepast sporters. Deze wordt beschikbaar gesteld door NOC*NSF, lees hieronder de voorwaarden.

Net als het stimuleringsbudget uit Grenzeloos actief stellen we een stimuleringsbudget beschikbaar voor sport- en beweegaanbieders. Dit stimuleringsbudget is per 1 oktober beschikbaar voor inclusieve doelgroepen (dus breder dan alleen aangepast sporten).

Wil je nieuwe sporters aan je club binden, dan kun je gebruik maken van een stimuleringsbudget van NOC*NSF en de gezamenlijke sportbonden. Het gaat om het bereiken van mensen die vanwege leeftijd, fysieke of mentale gezondheid, etnische achtergrond, seksuele geaardheid of sociale positie belemmeringen ervaren om te gaan sporten en bewegen. Clubs kunnen maximaal €850,- aanvragen.

De aanvraag moet gericht zijn op

  • het versterken en/of vernieuwen van sport- en beweegaanbod
  • het bereiken van de doelgroep (vraaggericht)
  • het verhogen van de sportdeelname aan het sport- en beweegaanbod

Meer informatie over de aanvraag is hier en het aanvraagformulier is hier te vinden.

Iedereen kan sporten helpt je graag!

Wil je graag het stimuleringsbudget aanvragen, maar heb je hierbij hulp en tips nodig? De sportconsulenten van Iedereen kan Sporten Noord-Limburg helpen je graag om samen tot een goede aanvraag te komen. Neem dan contact op met Tijn Wabeke; t.wabeke@iedereenkansporten.nl of 06-35111906.