Succesverhalen van partners

Er gebeurd zoveel moois in het in prachtige Horst aan de Maas. Samen zetten we de schouders eronder om alle inwoners van Horst aan de Maas te laten sporten en bewegen. We zorgen ervoor dat iedereen het plezier van sport en bewegen kan beleven en doen dit samen met elkaar! Zo zet een docent zichzelf dagelijks in om van de wekelijkse gymles een fantastisch moment te maken, staat een vrijwilliger van de voetbalclub iedere vrijdagochtend op om de velden bespeelbaar te maken en zorgt een beweegcoach ervoor dat ook mensen met een beperking iedere week met een lach op hun gezicht huiswaarts keren na een super toffe sportactiviteit!

Roy Hermans, Sparta'18

Samen hebben we zoveel mooie succesverhalen en laten we deze met elkaar delen! Roy Hermans, voorzitter van Sparta’18 geeft alvast het voorbeeld en wil graag met jullie delen dat het corona-virus niet alleen maar slechte dingen met zichzelf heeft meegebracht. De ontwikkelingen rondom het corona-virus hebben er namelijk voor gezorgd dat er mooie samenwerkingen tussen verenigingen zijn ontstaan. Denk aan de online klankbordsessies die zorgden voor een uniforme handhaving van de richtlijnen binnen het verenigingsleven in Horst aan de Maas, het gevraagd en ongevraagd delen van informatie, tips en ideeën en het beschikbaar stellen van velden en accommodaties. Benieuwd naar het hele verhaal; bekijk dan deze video waarin Roy Hermans vertelt hoe verenigingen zijn omgegaan met de maatregelen en elkaar.

Een succesverhaal delen?

Laten we ervoor zorgen dat deze pagina vol komt te staan met van allerlei mooie succesverhalen! Groot of klein ieder verhaal mag er zijn. Dus heb jij een mooi succesverhaal dat je graag wil delen? Neem contact op met verenigingsondersteuner Manon van Veghel via manon@sportaandemaas.nl