Succesvolle start Horster Sportakkoord

“In gemeente Horst aan de Maas zijn we Limburgs Kampioen in mensen die lid zijn van een vereniging. En dat willen we graag zo houden!", aldus verenigingsondersteuner Manon. “Daar hebben we tijdens de startbijeenkomst een begin aan gemaakt samen met meer dan 50 enthousiaste inwoners. Een succesvolle avond vol trots, energie en betrokkenheid.”

Meer samenwerking

Samen hebben we gekeken hoe we invulling moeten geven aan het Horster Sportakkoord. Daarvoor zijn dromen en ambities voor sport en bewegen opgehaald. Zoals de droom van Karien Cleven (SV Oxalis): “Mijn droom is dat er meer samenwerking tussen de verschillende verenigingen ontstaatn. En dat verenigingen toegankelijk zijn voor alle leeftijden.” En die van Bianca van den Berg (Hosema): “Ik droom ervan dat verenigingen oude patronen durven loslaten. En dat ze er samen voor zorgen dat jong en oud op zijn of haar manier vol plezier kan sporten.”

Iedereen in beweging

“Echt geweldig om te zien dat zo veel mensen aanwezig waren. Dat laat wel zien hoe betrokken we zijn met onze verenigingen. Samen zorgen we ervoor dat iedereen in Horst aan de Maas mee doet. En niemand aan de kant staat. Van jong tot oud tot mensen met een beperking, iedereen is in beweging.” Alle input wordt verwerkt en vertaald tot een Horster Sportakkoord. Daarmee zetten we sport en bewegen in Horst aan de Maas beter op de kaart.

Was je niet aanwezig bij de startbijeenkomst, maar wil je wel meedenken?